PC Instruments

PC Instruments er grundlagt i 1985 og har siden 1987 leveret mere end 1.500 softwareløsninger fra ICONICS USA til automatisering og dataintegration i danske  virksomheder.

I slutningen af halvfemserne modtog PC Instruments et stigende antal forespørgsler fra virksomheder, der ønskede løsninger til deres produktionsanlæg med garanti for konstant drift. Det betød parallelle processorer (redundans). Kontinuerlig drift 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, hele året. Det der kaldes 24/7/365 løsninger. Altså missionskritiske anlæg med en oppetid på de legendariske fem ni-taller, det vil sige mere end 99,999 procent oppetid.

I tre år scannede PC Instruments markedet, inden vi i 2002 indledte et samarbejde med amerikanske Stratus Technologies om distribution af deres serie af ft-Servere i Norden. ft-Serverne fra Stratus Technologies anvendes nu i en række danske, svenske og norske virksomheder. Bare i Danmark anvendes Stratus Technologies ftServere blandt andet til it service, datamining, telefoni (TELIA), og produktionsstyring (Energi E2). 

Øvrige teknologier fra PC Instruments
Software løsninger til data-mining, rapport generering, web portaler samt integration af IT baseret på åbne industristandarder www.pcinstruments.dk

Kontakt PC Instruments:
Telefon  48 14 14 88
Ma.-to. fra 08.00 til 17.00
Fredag fra 08.00 til 16.00


Home